A Bambuszmánia exkluzív tapétákat és textíliákat forgalmazó cég.

Üzletünk több európai gyártóval dolgozik közvetlenül együtt, palettánkon megtalálható a konzervatív angol stílus, a minimal design és a fiatalos, alternatív vonal egyaránt.

Kínálunk natúr anyagokból készült bambusz, sisal tapétákat, fémszálas, textil, kőhatású tapétákat és projektekhez használható hangelnyelős, mosható, tűzálló anyaggal kezelt tapétákat, stb. Anyagaink között a legújabb trendek is megjelennek, úgy mint a LED-es, swarovski kristályos, műszőrme, bőr hatású tapéta, vagy a tapétákhoz színben és mintában pontosan illő lakástextilek. Termékeink nemcsak magánlakásokban, hanem szállodákban, éttermekben, kaszinókban is megtalálhatóak Budapesten és vidéken is.
Nemcsak különleges termékeinket – tapétáinkat, szöveteinket, lámpáinkat, szőnyegeinket – hanem szakértelmünket és széleskörű szolgáltatásainkat is ajánljuk, mint helyszíni felmérés, lakberendezési tanácsadás, komplett függönyözés, ágytakaró, párna varrás, karnis gyártás, szerelés, festés, tapétázás garanciával.Üzleteinkben egy személyes találkozó alkalmával, egy finom kávé mellett élőben is megtekinthetik termékeinket.

Szolgáltatásaink

Ezekben tudunk segíteni számodra

 1. Tapétázás garanciával

  A minőségi tapéták minőségi kivitelezést érdemelnek. Ebben is tudunk segíteni!

 2. Kárpitozás

  Bútorok, lakberendezési elemek kárpitozása.

 3. Lámpabúrák készítése textilből, tapétából

  Hogy még inkább kivilágítson otthonod kiegészítője!

 1. Helyszíni lakberendezési tanácsadás

  Hogy teljesen magadra szabhasd otthonod.

 2. Teljeskörű felmérés: tapéta mennyiségek

  Tapéta mennyiségek; függöny-, ágytakaró-, párna-, textilmennyiségek.

 3. Függöny mosás, tisztítás

  Függöny mosást, tisztítást vállalunk korrekt határidővel, minőségi kivitelben.