Rólunk

A Bambuszmánia exkluzív tapétákat és textíliákat forgalmazó cég. Üzletünk több európai gyártóval dolgozik közvetlenül együtt, palettánkon megtalálható a konzervatív angol stílus, a minimal design és a fiatalos, alternatív vonal egyaránt.
Kínálunk natúr anyagokból készült bambusz, sisal tapétákat, fémszálas, textil, kőhatású tapétákat és projektekhez használható hangelnyelős, mosható, tűzálló anyaggal kezelt tapétákat, stb. Anyagaink között a legújabb trendek is megjelennek, úgy mint a LED-es, swarovski kristályos, műszőrme, bőr hatású tapéta, vagy a tapétákhoz színben és mintában pontosan illő lakástextilek. Termékeink nemcsak magánlakásokban, hanem szállodákban, éttermekben, kaszinókban is megtalálhatóak Budapesten és vidéken is.
Nemcsak különleges termékeinket – tapétáinkat, szöveteinket, lámpáinkat, szőnyegeinket – hanem szakértelmünket és széleskörű szolgáltatásainkat is ajánljuk, mint helyszíni felmérés, lakberendezési tanácsadás, komplett függönyözés, ágytakaró, párna varrás, karnis gyártás, szerelés, festés, tapétázás garanciával.Üzleteinkben egy személyes találkozó alkalmával, egy finom kávé mellett élőben is megtekinthetik termékeinket.

Bambuszmánia Exclusive tapéta és lakástextil
V. kerület, Aulich utca 4-6.
shop@bambuszmania.hu
+36 1 269 3028, +36 70 384 4103
H-P: 10-20, Szo: Zárva

Partnereink